POČETNA DNEVNA AŽURNOST PROPISI SOFTVER PUBLIKACIJE FINANSIJE CENOVNIK KONTAKT LINKOVI

INTERMEX ONLINE - NAŠ SUPERIORNI AUTOMATSKI SISTEM RADI NA SVIM PC RAČUNARIMA, MOBILNIM TELEFONIMA I TABLETIMA - JEDINI MULTI PLATFORM SISTEM NA TRŽIŠTU

tablet - android - propisiSve informacije i stručni sadržaji koji su potrebni savremenim pravnicima, advokatima i poslovnim ljudima, od sada na svakom PC računaru, MOBILNOM telefonu, tabletu. Bilo kada, bilo gde, na poslu, kod kuće, u restoranu, automobilu, na seminaru.

 

Propisi online na mobilnom telefonuAUTOMATSKO AŽURIRANJE I ODRŽAVANJE SISTEMA I AUTOMATSKA DNEVNA AŽURNOST, RASTEREĆENJE RAČUNARA I SERVERA KORISNIKA, PRISTUP SA SVIH UREĐAJA i MREŽA - PC, NOTEBOOK, MOBILNI TELEFONI, TABLET RAČUNARI …

NIJE POTREBNA NIKAKVA INSTALACIJA APLIKACIJE NA VAŠEM UREĐAJU. JEDNOSTAVNO PRISTUPITE SISTEMU PREKO INTERNETA - INTERMEX ONLINE PREPOZNAJE TABLET ILI MOBILNI UREĐAJ I AUTOMATSKI PRILAGOĐAVA SVOJ IZGLED I FUNKCIONALNOST SISTEMA.Intermex Web na tabletima i mobilnim telefonima
(izgled Intermex Online informacionog sistema na laptopu, tabletu i mobilnom telefonu)

NARUČITE SA POPUSTOM   -   POPUNITE NARUDŽBENICU

Pravni i poslovni informacioni sistem nove generacije

Nove tehnologije u službi pravnika i poslovnih ljudi

INTERMEX ONLINE SISTEM je daleko najveći na tržištu i najbrži - sadrži preko pola miliona tekstova,  više od 200.000 prečišćenih tekstova propisa i propisa koji su prestali da važe,  iz svih glasila, KOMPLETAN OGLASNI DEO I JAVNE NABAVKE - SVIH JAVNIH NABAVKI, OBAVEŠTENJA O LIKVIDACIJI PRIVREDNIH DRUŠTAVA I STEČAJIMA, SUDSKIH OGLASA SUDOVA, PREUZIMANJA, LIKVIDACIJE, PROMENE LICA OVLAŠĆENIH ZA ZASTUPANJE, PONIŠTENJE UGOVORA itd., kompletnu aktuelnu SUDSKU PRAKSU iz svih zvaničnih Biltena sudova, preko 10.000 autorskih tekstova, više od 1000 knjiga u ORIGINALU, zbornike radova pravničkih udruženja, desetine hiljada tekstova mišljenja, objašnjenja i instrukcija nadležnih organa, hiljade gotovih modela akata i OBRAZACA, INTEGRISANE pomoćne ALATE i baze podataka – kalkulatore zateznih kamata i taksi, JAVNE SERVISE - Pretraga SUDSKIH PREDMETA, STEČAJI, DUŽNICI, AUTOMATSKI PORESKI KALENDAR SA OBRASCIMA, RSS FEED

 

  • ONLINE TEHNIČKA PODRŠKA
  • Online AUDIO PREDAVANJA vrhunskih pravnih eksperata …
  • PRETRAŽIVANJE PO HTML-u., PDF ...  
  • RAD NA SVIM PRETRAŽIVAČIMA - MICROSOFT EXPLORER, MOZILLA , GOOGLE CHROME …
  • PRETRAŽIVANJE PO SVIM BAZAMA
  • PRAKTIČNE ONLINE APLIKACIJE

  • INTERAKTIVNI BESPLATNI SADRŽAJI I KORISNI LINKOVI
 

 

Najsavremenija tehnologija, "pametan pretraživač", ogromna on-line baza podataka sa vrhunskim performansama na moćnom i brzom serveru.

PRVI PUT U SRBIJI, VELIKI SISTEM ZA SVE KORISNIKE, VELIKE I MALE, EKSPERTE I POČETNIKE

Sve potrebne informacije za donošenje svakodnevnih bitnih odluka, potpuno tačne i dnevno ažurne, pred Vama u sekundama.

PRIMENITE PROPISE U PRAKSI, EFIKASNO, SIGURNO I PROFITABILNO

Intermex ONLINE sistem je za pravnike i ekonomiste, inženjere i tehničare, advokate i doktore, knjigovođe i studente.
Intermex ONLINE JE ZA SVAKOGA !

OSLONITE SE NA ISKUSTVO PROVERENIH EKSPERATA

Intermex je vodeći izdavač stručne literature i baza podataka u našoj zemlji. Redakciju čine vodeće sudije, profesori i doktori.

KRAJNJE JE VREME DA ODMAH POČNETE DA RADITE I URADITE SVOJ POSAO KAO SAV MODERAN SVET

24 ČASA DNEVNO, 7 DANA U NEDELJI, 365 DANA U GODINI - POTPUNO AŽURNI !


Sve potrebne domaće i strane propise, standarde, pravila i obrasce, obilje stručnih, pravnih, poslovnih, finansijskih i tehničkih informacija, svu zvaničnu sudsku i upravnu praksu i online pristup svim zvaničnim i relevantnim organima uprave i institucijama u našoj zemlji i svetu. 

SADRŽI SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

 

Kako najlakše i najbrže doći do potrebnog propisa ili drugih potrebnih informacija i sadržaja?
 
Jednostavnim upisivanjem vaše lozinke, pristupićete našem serveru i ONLINE SERVISU sa desetinama hiljada ažurnih propisa i ostalim brojnim stručnim sadržajima i informacijama koje su Vam uvek na raspolaganju i koji radi 24 časa dnevno.

SISTEM JE STALNO AŽURAN – NA DNEVNOJ BAZI

 

Koristi se odmah i nije potrebna dodatna obuka. Sistem je prilagođen korisnicima svih profila. Jednostavan je, brz i intuitivan, tako da se upoznavanje sa sistemom svodi na jednostavne operacije mišem. Dovoljno je osnovno poznavanje Microsoft Windows operativnog sistema. 

MOŽE GA KORISTITI PRAKTIČNO SVAKO

 

Bitna prednost primene Intermex ONLINE SISTEMA u odnosu na druge je višestruka isplativost. Kupovinom odgovarajućeg “VAUČERA”, sami kontrolišete “potrošnju” a samim tim koristite propise i ostale potrebne sadržaje u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Sistem Vas sam obaveštava koliko ste potrošili u koliko Vam je (pristupa, dokumenata, Megabajta) ostalo. Uvek jednostavno možete doplatiti još.

Cenovnik možete pogledati preko sledećeg linka >

PLAĆATE SAMO ONOLIKO KOLIKO POTROŠITE

 

 

KUPOVINA PREPAID VAUČERA

Za kupovinu pre paid vaučera, možete nam se obratiti na telefone: 011/369-22-90, 369-22-91, 369-20-69.

Svaki vaučer je validan maksimum godinu dana i omogućuje odgovarajući broj, rok i vrstu pristupa našoj bazi podataka.

Takođe možete direktno popuniti narudžbenicu online na našem sajtu i poslati je direktno online. Na osnovu nje poslaćemo Vam fakturu, a ODMAH posle uplate iznosa sa fakture poslaćemo Vam E-mailom, poštom, telegramom, saopštiti Vam telefonom uz proveru, ili na drugi pogodan način vaučer, odnosno broj sa njega. Uvek ćete dobiti i vaučer u štampanoj formi.

Možete se I JAVITI (TELEFONOM, na e-mail) I ZAKAZATI BESPLATNU PREZENTACIJU I BESPLATAN PROBNI RAD, I SAMI SE UVERITI U PREDNOSTI SISTEMA NOVE GENERACIJE.

Tel: 011 369 22 90/91, 011 369 20 69, E-mail: info[at]intermex.biz
Omogućen je BESPLATAN (PROBNI) PRISTUP SISTEMU.Potrebno je da popunite formular za otvaranje besplatnog naloga (koji se “pojavio” na ekranu - nakon “klika” na polje ISPROBAJTE BESPLATNO). 

Demo vaučer će Vam – ODMAH - biti poslat na navedenu e-mail adresu. 

Nakon preuzimanja Demo vaučera, pristupate sistemu.

 

UPISIVANJE KORISNIČKOG IMENA I LOZINKEONLINE SERVISU - online sistemu pristupate upisivanjem - vašeg korisničkog imena i lozinke.

Prvi put (uključujući i BESPLATNI pristup) pristupate sistemu ONLINE SERVIS "Propisi online" – tako što se (prvo) REGISTRUJETE i aktivirate vaučer.

  1. Registracija se vrši upisivanjem osnovnih podataka o korisniku i generisanjem pristupne lozinke. Podsećamo Vas da KORISNIČKO IME i LOZINKA moraju imati najmanje po 6 karaktera. Molimo Vas da sve podatke ispravno unesete kako bi korišćenje online sistema bilo što jednostavnije i sigurnije za Vas.

 

SAVETUJEMO:

  • Da Vaša lozinka bude ona koju uobičajeno koristite za pristup drugim programima (radi jednostavnosti i smanjene mogućnosti konfuzije i zaboravljanja).
  • Takođe, ukoliko Vaše ime spada u „češće korišćena imena“ – savetujemo da Vam Korisničko ime bude NADIMAK (ako je „ređi“), odnosno – ime, reš ili kombinacije slova i brojeva koja Vama „nešto znači“ (Npr – ime koje Vam se oduvek dopadalo, ime Vašeg deteta, Vaše ime sa prva 2-3 slova Vašeg prezimena ...)

Nakon kreiranja naloga – „kliknite“ na taster – Prijava i sistem će Vas preusmeriti na formu za aktiviranje vaučera.2. Aktiviranje vaučera – vrši se unosom broja vaučera (koji se sastoji od 10 „slovnih“ i „brojčanih“ oznaka i nalazi se na „dobijenom“ vaučeru) - u određeno polje.  


Nakon unosa broja - „kliknite“ na taster – Prijava i aktivirali ste vaučer i dobili pristup sistemu (hiljadama ažurnih propisa i ostalih stručnih sadržaja u našoj bazi).

Upisivanje svih gornjih podataka (u funkciji registracije i aktiviranja) – radite SAMO PRVI PUT.Nakon toga – sistemu pristupate jednostavno  (korisničkim imenom i lozinkom).
Sistem je urađen u najsavremenijoj tehnologiji sa karakteristikama svetskih velikih sistema. Potpuno se automatski održava, i neprekidno se, svakodnevno, dopunjuje novim sadržajima i opcijama koje omogućavaju brži i olakšan rad korisnicima.

INTERMEX ONLINE omogućava kvalifikovaniji, stručniji i savremeniji  pristup poslu i nebrojene efekte u rezultatima i učinku, ogromne uštede u vremenu koje se troši pri izradi potrebnih akata, ljudskim i materijalnim resursima.

INTERMEX ONLINE omogućava drastične uštede u vremenu i troškovima downloada i štampanja.

 

JAVITE SE TELEFONOM ILI POPUNITE NARUDŽBENICU ONLINE I ZAKAŽITE BESPLATNU PREZENTACIJU I BESPLATAN PROBNI RAD, SAMI SE UVERITE U PREDNOSTI SISTEMA NOVE GENERACIJE.

 

Tel: 011 369 22 90/91, 011 369 20 69, E-mail: info[at]intermex.biz

INTERMEX ONLINE

NAJNOVIJE VESTI IZ MEDIJA
KALKULATORI KAMATA
Izračunajte kamatu
KALENDAR PRAZNIKA

Uvećajte kalendar >

ONLINE TEHNIČKA PODRŠKA
INTERMEX NEWSLETTER

Propisi i teme iz oblasti prava - mailing listaUkoliko želite da budete redovno obaveštavani o aktuelnim propisima, temama iz oblasti prava, novim izdanjima i proizvodima Intermexa prijavite se na mailing listu.

Vaša email adresa:

Prijava Odjava  
REGISTAR PROPISA


FINANSIJE

BESPLATNI PROPISI
Službeni glasnik RS
Grad Beograd
Službeni glasnik RS (Međ. ugovori)
Stari propisi
PRAVNI INFORMATOR

Pročitajte u NOVOM
broju Pravnog informatora

za novembar 2018.

KRIVIČNO PRAVO

Ujednačavanje sudske prakse - Vrhovni kasacioni sud - krivični postupak - Povreda zakona i zaštita zakonitosti


Strah od nasilničkog kriminaliteta

Mr Sretko Janković, sudija Apelacionog suda u Beogradu


Zločin iz mržnje - domaća i strana pravna regulativa - Praksa Evropskog suda za ljudska prava 

Ljuba Slijepčević, Pravosudna akademija Novi Sad


GRAĐANSKO PRAVO

Sporna pravna pitanja u primeni ZPP - Analiza - Pripremno ročište, prekluzija dokaza, vremenski okvir, izvođenje dokaza i izuzetna revizija


Naknada štete - Pojam, vrste, kriterijumi - Sudska praksa

Vladimir Vrhovšek, Sudija Višeg suda u Beogradu 


Fejsbuk i zaštita konkurencije - Odluke sudova SR Nemačke

Andrej Diligenski, Dragan Prlja 


Ostvarivanje prava državnih službenika na plaćeno odsustvo

Dr Vesna Bilbija, Savetnik, Upravni sud Republike Srbije, Odeljenje u Novom Sadu


Međunarodni izvori kojima se reguliše prestanak radnog odnosa protiv volje radnika

Mr Zoran Čukić, advokat iz Beograda


NOVI PROPISI

Zakon o građevinskim proizvodima - Novi zakon - Standardizacija i sigurnost na tržištu 


BILI SMO PRISUTNI

Savetovanja na kojima smo učestvovali
kao generalni pokrovitelj ili sponzor
(izaberite godinu)