POČETNA DNEVNA AŽURNOST PROPISI SOFTVER PUBLIKACIJE FINANSIJE CENOVNIK KONTAKT LINKOVI

INTERMEX ONLINE - NAŠ SUPERIORNI AUTOMATSKI SISTEM RADI NA SVIM PC RAČUNARIMA, MOBILNIM TELEFONIMA I TABLETIMA - JEDINI MULTI PLATFORM SISTEM NA TRŽIŠTU

tablet - android - propisiSve informacije i stručni sadržaji koji su potrebni savremenim pravnicima, advokatima i poslovnim ljudima, od sada na svakom PC računaru, MOBILNOM telefonu, tabletu. Bilo kada, bilo gde, na poslu, kod kuće, u restoranu, automobilu, na seminaru.

 

Propisi online na mobilnom telefonuAUTOMATSKO AŽURIRANJE I ODRŽAVANJE SISTEMA I AUTOMATSKA DNEVNA AŽURNOST, RASTEREĆENJE RAČUNARA I SERVERA KORISNIKA, PRISTUP SA SVIH UREĐAJA i MREŽA - PC, NOTEBOOK, MOBILNI TELEFONI, TABLET RAČUNARI …

NIJE POTREBNA NIKAKVA INSTALACIJA APLIKACIJE NA VAŠEM UREĐAJU. JEDNOSTAVNO PRISTUPITE SISTEMU PREKO INTERNETA - INTERMEX ONLINE PREPOZNAJE TABLET ILI MOBILNI UREĐAJ I AUTOMATSKI PRILAGOĐAVA SVOJ IZGLED I FUNKCIONALNOST SISTEMA.Intermex Web na tabletima i mobilnim telefonima
(izgled Intermex Online informacionog sistema na laptopu, tabletu i mobilnom telefonu)

NARUČITE SA POPUSTOM   -   POPUNITE NARUDŽBENICU

Pravni i poslovni informacioni sistem nove generacije

Nove tehnologije u službi pravnika i poslovnih ljudi

INTERMEX ONLINE SISTEM je daleko najveći na tržištu i najbrži - sadrži preko pola miliona tekstova,  više od 200.000 prečišćenih tekstova propisa i propisa koji su prestali da važe,  iz svih glasila, KOMPLETAN OGLASNI DEO I JAVNE NABAVKE - SVIH JAVNIH NABAVKI, OBAVEŠTENJA O LIKVIDACIJI PRIVREDNIH DRUŠTAVA I STEČAJIMA, SUDSKIH OGLASA SUDOVA, PREUZIMANJA, LIKVIDACIJE, PROMENE LICA OVLAŠĆENIH ZA ZASTUPANJE, PONIŠTENJE UGOVORA itd., kompletnu aktuelnu SUDSKU PRAKSU iz svih zvaničnih Biltena sudova, preko 10.000 autorskih tekstova, više od 1000 knjiga u ORIGINALU, zbornike radova pravničkih udruženja, desetine hiljada tekstova mišljenja, objašnjenja i instrukcija nadležnih organa, hiljade gotovih modela akata i OBRAZACA, INTEGRISANE pomoćne ALATE i baze podataka – kalkulatore zateznih kamata i taksi, JAVNE SERVISE - Pretraga SUDSKIH PREDMETA, STEČAJI, DUŽNICI, AUTOMATSKI PORESKI KALENDAR SA OBRASCIMA, RSS FEED

 

  • ONLINE TEHNIČKA PODRŠKA
  • Online AUDIO PREDAVANJA vrhunskih pravnih eksperata …
  • PRETRAŽIVANJE PO HTML-u., PDF ...  
  • RAD NA SVIM PRETRAŽIVAČIMA - MICROSOFT EXPLORER, MOZILLA , GOOGLE CHROME …
  • PRETRAŽIVANJE PO SVIM BAZAMA
  • PRAKTIČNE ONLINE APLIKACIJE

  • INTERAKTIVNI BESPLATNI SADRŽAJI I KORISNI LINKOVI
 

 

Najsavremenija tehnologija, "pametan pretraživač", ogromna on-line baza podataka sa vrhunskim performansama na moćnom i brzom serveru.

PRVI PUT U SRBIJI, VELIKI SISTEM ZA SVE KORISNIKE, VELIKE I MALE, EKSPERTE I POČETNIKE

Sve potrebne informacije za donošenje svakodnevnih bitnih odluka, potpuno tačne i dnevno ažurne, pred Vama u sekundama.

PRIMENITE PROPISE U PRAKSI, EFIKASNO, SIGURNO I PROFITABILNO

Intermex ONLINE sistem je za pravnike i ekonomiste, inženjere i tehničare, advokate i doktore, knjigovođe i studente.
Intermex ONLINE JE ZA SVAKOGA !

OSLONITE SE NA ISKUSTVO PROVERENIH EKSPERATA 1990 - 2016 (25 GODINA USPEŠNOG RADA)

Intermex je vodeći izdavač stručne literature i baza podataka u našoj zemlji. Redakciju čine vodeće sudije, profesori i doktori.

KRAJNJE JE VREME DA ODMAH POČNETE DA RADITE I URADITE SVOJ POSAO KAO SAV MODERAN SVET

24 ČASA DNEVNO, 7 DANA U NEDELJI, 365 DANA U GODINI - POTPUNO AŽURNI !


Sve potrebne domaće i strane propise, standarde, pravila i obrasce, obilje stručnih, pravnih, poslovnih, finansijskih i tehničkih informacija, svu zvaničnu sudsku i upravnu praksu i online pristup svim zvaničnim i relevantnim organima uprave i institucijama u našoj zemlji i svetu. 

SADRŽI SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

 

Kako najlakše i najbrže doći do potrebnog propisa ili drugih potrebnih informacija i sadržaja?
 
Jednostavnim upisivanjem vaše lozinke, pristupićete našem serveru i ONLINE SERVISU sa desetinama hiljada ažurnih propisa i ostalim brojnim stručnim sadržajima i informacijama koje su Vam uvek na raspolaganju i koji radi 24 časa dnevno.

SISTEM JE STALNO AŽURAN – NA DNEVNOJ BAZI

 

Koristi se odmah i nije potrebna dodatna obuka. Sistem je prilagođen korisnicima svih profila. Jednostavan je, brz i intuitivan, tako da se upoznavanje sa sistemom svodi na jednostavne operacije mišem. Dovoljno je osnovno poznavanje Microsoft Windows operativnog sistema. 

MOŽE GA KORISTITI PRAKTIČNO SVAKO

 

Bitna prednost primene Intermex ONLINE SISTEMA u odnosu na druge je višestruka isplativost. Kupovinom odgovarajućeg “VAUČERA”, sami kontrolišete “potrošnju” a samim tim koristite propise i ostale potrebne sadržaje u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Sistem Vas sam obaveštava koliko ste potrošili u koliko Vam je (pristupa, dokumenata, Megabajta) ostalo. Uvek jednostavno možete doplatiti još.

Cenovnik možete pogledati preko sledećeg linka >

PLAĆATE SAMO ONOLIKO KOLIKO POTROŠITE

 

 

KUPOVINA PREPAID VAUČERA

Za kupovinu pre paid vaučera, možete nam se obratiti na telefone: 011/369-22-90, 369-22-91, 369-20-69.

Svaki vaučer je validan maksimum godinu dana i omogućuje odgovarajući broj, rok i vrstu pristupa našoj bazi podataka.

Takođe možete direktno popuniti narudžbenicu online na našem sajtu i poslati je direktno online. Na osnovu nje poslaćemo Vam fakturu, a ODMAH posle uplate iznosa sa fakture poslaćemo Vam E-mailom, poštom, telegramom, saopštiti Vam telefonom uz proveru, ili na drugi pogodan način vaučer, odnosno broj sa njega. Uvek ćete dobiti i vaučer u štampanoj formi.

Možete se I JAVITI (TELEFONOM, na e-mail) I ZAKAZATI BESPLATNU PREZENTACIJU I BESPLATAN PROBNI RAD, I SAMI SE UVERITI U PREDNOSTI SISTEMA NOVE GENERACIJE.

Tel: 011 369 22 90/91, 011 369 20 69, E-mail: info[at]intermex.biz
Omogućen je BESPLATAN (PROBNI) PRISTUP SISTEMU.Potrebno je da popunite formular za otvaranje besplatnog naloga (koji se “pojavio” na ekranu - nakon “klika” na polje ISPROBAJTE BESPLATNO). 

Demo vaučer će Vam – ODMAH - biti poslat na navedenu e-mail adresu. 

Nakon preuzimanja Demo vaučera, pristupate sistemu.

 

UPISIVANJE KORISNIČKOG IMENA I LOZINKEONLINE SERVISU - online sistemu pristupate upisivanjem - vašeg korisničkog imena i lozinke.

Prvi put (uključujući i BESPLATNI pristup) pristupate sistemu ONLINE SERVIS "Propisi online" – tako što se (prvo) REGISTRUJETE i aktivirate vaučer.

  1. Registracija se vrši upisivanjem osnovnih podataka o korisniku i generisanjem pristupne lozinke. Podsećamo Vas da KORISNIČKO IME i LOZINKA moraju imati najmanje po 6 karaktera. Molimo Vas da sve podatke ispravno unesete kako bi korišćenje online sistema bilo što jednostavnije i sigurnije za Vas.

 

SAVETUJEMO:

  • Da Vaša lozinka bude ona koju uobičajeno koristite za pristup drugim programima (radi jednostavnosti i smanjene mogućnosti konfuzije i zaboravljanja).
  • Takođe, ukoliko Vaše ime spada u „češće korišćena imena“ – savetujemo da Vam Korisničko ime bude NADIMAK (ako je „ređi“), odnosno – ime, reš ili kombinacije slova i brojeva koja Vama „nešto znači“ (Npr – ime koje Vam se oduvek dopadalo, ime Vašeg deteta, Vaše ime sa prva 2-3 slova Vašeg prezimena ...)

Nakon kreiranja naloga – „kliknite“ na taster – Prijava i sistem će Vas preusmeriti na formu za aktiviranje vaučera.2. Aktiviranje vaučera – vrši se unosom broja vaučera (koji se sastoji od 10 „slovnih“ i „brojčanih“ oznaka i nalazi se na „dobijenom“ vaučeru) - u određeno polje.  


Nakon unosa broja - „kliknite“ na taster – Prijava i aktivirali ste vaučer i dobili pristup sistemu (hiljadama ažurnih propisa i ostalih stručnih sadržaja u našoj bazi).

Upisivanje svih gornjih podataka (u funkciji registracije i aktiviranja) – radite SAMO PRVI PUT.Nakon toga – sistemu pristupate jednostavno  (korisničkim imenom i lozinkom).
Sistem je urađen u najsavremenijoj tehnologiji sa karakteristikama svetskih velikih sistema. Potpuno se automatski održava, i neprekidno se, svakodnevno, dopunjuje novim sadržajima i opcijama koje omogućavaju brži i olakšan rad korisnicima.

INTERMEX ONLINE omogućava kvalifikovaniji, stručniji i savremeniji  pristup poslu i nebrojene efekte u rezultatima i učinku, ogromne uštede u vremenu koje se troši pri izradi potrebnih akata, ljudskim i materijalnim resursima.

INTERMEX ONLINE omogućava drastične uštede u vremenu i troškovima downloada i štampanja.

 

JAVITE SE TELEFONOM ILI POPUNITE NARUDŽBENICU ONLINE I ZAKAŽITE BESPLATNU PREZENTACIJU I BESPLATAN PROBNI RAD, SAMI SE UVERITE U PREDNOSTI SISTEMA NOVE GENERACIJE.

 

Tel: 011 369 22 90/91, 011 369 20 69, E-mail: info[at]intermex.biz

INTERMEX ONLINE

NAJNOVIJE VESTI IZ MEDIJA
KALKULATORI KAMATA
Izračunajte kamatu
KALENDAR PRAZNIKA

Uvećajte kalendar >

ONLINE TEHNIČKA PODRŠKA
INTERMEX NEWSLETTER

Propisi i teme iz oblasti prava - mailing listaUkoliko želite da budete redovno obaveštavani o aktuelnim propisima, temama iz oblasti prava, novim izdanjima i proizvodima Intermexa prijavite se na mailing listu.

Vaša email adresa:

Prijava Odjava  
REGISTAR PROPISA


FINANSIJE

BESPLATNI PROPISI
Službeni glasnik RS
Grad Beograd
Službeni glasnik RS (Međ. ugovori)
Stari propisi
BILI SMO PRISUTNI

Savetovanja na kojima smo učestvovali
kao generalni pokrovitelj ili sponzor
(izaberite godinu)